Skip To Content

Over Sportmedx

Over Sportmedx

Sportmedx is hét instituut voor sporten en bewegen. Ons doel is om alle sporters in Nederland verantwoord te laten sporten en bij blessures weer snel op de been te krijgen. Dit doen wij met behulp van consulten, sportmedische onderzoeken en sportmedische keuringen die uitgevoerd worden door onze sportarts. 

ECG Hartfilmpje Sportmedische keuring
Sportmedische keuring ademtest

Sportmedisch onderzoek en sportmedische keuringen

Eigenaar en sportarts Bas Veger heeft de nodige ervaring opgedaan in het (sport)medische vak. Hij is arts geweest voor hartrevalidatie op het MST in Enschede en was bondsarts bij de KNSB. Ook is hij meerdere keren teamarts geweest, waaronder tijdens de Olympische Winterspelen in 2006. Verder heeft hij meerdere sportevenementen begeleid en daarvan zelfs twee keer de Alpe d’HuZes.  

Bij onze sportarts kunnen alle sporters van alle leeftijden, van amateur tot professional, terecht voor sportmedische onderzoeken- en keuringen. Je kunt bij ons langskomen voor sportmedische keuringen die verplicht zijn vanuit de opleiding, sport, of sportbond, maar ook voor preventieve keuringen of onderzoeken. Ook als je alleen het sporten weer wilt oppakken of weten hoe het ervoor staat met je conditie zit je bij ons goed!

Wil je een afspraak maken bij de sportarts?
Wij zijn aangesloten bij: