Skip To Content
Right to be forgotten Right to be forgotten

Right to be forgotten

Right to be forgotten

Uitschrijven of verwijdering van gegevens bij Sportmedx. Er zijn twee opties. Met optie 1 kunnen wij al uw persoonsgegevens voor u uitschrijven. Dit betekent dat de gegevens uit het actieve patiëntenbestand van Wittepoel worden gehaald. U ontvangt geen berichten of mailings. Uw (medische) gegevens zijn niet verloren gegaan als in de toekomst wordt besloten een behandeling te starten. Hiervoor hoeft u alleen onderstaand formulier in te vullen. Let op: na het verwijderen van uw gegevens is het niet meer mogelijk een klacht in te dienen. Wittepoel is zonder uw gegevens niet in staat om op adequate wijze verweer te voeren tegen uw klacht. Met optie 2 wordt uw dossier gewist. Dit betekent dat ook in de toekomst geen beroep gedaan kan worden op (onderdelen van) het dossier.

Uitschrijven van de gegevens

Uitschrijven van de gegevens

Uitschrijven van de gegevens

"*" geeft vereiste velden aan

Uw geboortedatum*

Verwijdering van de gegevens

Het dossier wordt gewist. Dit betekent dat ook in de toekomst geen beroep gedaan kan worden op (onderdelen van) het dossier. Uw verzoek van uitvoeren van het verwijderen wordt bewaard om te voldoen aan wetgeving rond de bewaartermijn van medische gegevens. U heeft een digitale kopie van een identiteitsbewijs nodig om dit formulier in te vullen. Als u dit verzoek namens iemand anders indient, moet u een identiteitsbewijs voor deze persoon verstrekken.

Voer uw eigen gegevens in, ook als u het verzoek indient namens iemand anders. Als u iemand anders vertegenwoordigt, moet u wettelijk bevoegd zijn om namens deze persoon op te treden.

Verwijdering van de gegevens

Verwijdering van de gegevens

Verwijdering van de gegevens

Wij zijn aangesloten bij: